Klingen Tennis

Beste leden van LTC Berg,

Er is nieuws en wel goed nieuws in deze bijzondere tijd. Klingen Tennis zal vanaf 1 april de tennislessen gaan verzorgen in Berg zoals we ook al in Melick doen. Maar wie en wat is Klingen Tennis eigenlijk? Graag stellen wij ons even aan jullie voor.

Klingen Tennis is ontstaan nadat Jean Klingen en Rogér Peters erachter kwamen dat ze beiden dezelfde doelstelling hebben op het gebied van tennis. Kleinschalig, goed georganiseerd, toegankelijk voor iedereen maar vooral samenwerken in onze geliefde regio. Vanuit die visie willen we de komende jaren gaan werken aan een mooie en stabiele relatie met clubs in deze omgeving. Belangrijk is vooral dat het voor iedereen is, dus niet alleen voor nieuwe jeugd- en seniorenleden maar ook voor leden die al jaren tennis spelen op zowel recreatief als prestatief gebied. Daarnaast kunnen spelers bij ons terecht voor een nieuw racket, nieuwe bespanning of nieuwe grip. Een goed advies en de juiste keuze is een belangrijk iets en daar ondersteunen we dan ook graag bij. De naam Klingen Tennis is een bewuste keuze want Jean heeft al jaren een zeer goede naam en reputatie opgebouwd en daar maken we dan ook graag gebruik van. En iets wat goed is moet je goed houden en wellicht verbeteren naar de toekomst toe.

Zoals gezegd starten we op 1 april en zullen we op korte termijn ons aanbod presenteren via de mail. In principe kan er straks op bijna alle dagen getraind worden in groepen van 4 of 8 personen. Uiteraard houden we bij het samenstellen van de groepen rekening met het niveau en lopen we daar tegen uitdagingen aan dan is overleg de juiste weg naar een oplossing.
Ook bij de jeugd gaan we volop aan de slag om alle kids te laten trainen maar ook zien we graag dat alle kids deel gaan nemen aan de verschillende competities. Op die manier ontwikkelt een kind zich sneller en beleeft daardoor ook meer plezier aan het spelletje dan als je alleen maar traint.

Wij en de club hebben veel zin om te starten. Laten we er samen een mooie tijd van gaan maken en dan zien we jullie graag terug op het mooie tennispark in Berg. Wanneer? Uiteraard bij het openingstoernooi waar we voor de jeugd en senioren trainingen zullen verzorgen. Hopelijk tot dan!

Blijf gezond allemaal en een sportieve groet van Jean en Rogér