Jeugd Commissie

De jeugdcommissie van LTC Berg bestaat uit:

• Marion den Ouden
  • Jeanette van Merle
  • Mariëlle van der Beek ( bestuurslid en voorzitter comm.)

Wat doet een jeugdcommissie:

De jeugdcommissie zorgt voor activiteiten voor de jeugd van de club.
Meestal organiseren wij een openingstoernooi in het begin van het zomerseizoen, dan halverwege het zomerseizoen nog een activiteit wel al niet tennisgericht en op het eind een afsluiting. In de zomer begeleiden wij ook de competitie van de jeugdleden. In de winter organiseren wij meestal ook  activiteiten, meestal 1 tennisactiviteit en 1 niet tennisactiviteit.

Verder zijn wij het aanspreekpunt voor ouders als er vragen zijn of problemen.
In de toekomst willen wij meer ouders in onze commissie krijgen en zal de trainer(s) ook meer betrokken worden bij de activiteiten van de jeugd.

De jeugd heeft de toekomst dus als commissie blijven wij streven naar steeds nieuwe jeugdleden maar ook om de huidige jeugdleden te behouden voor een goede doorstroom.

Mocht u vragen hebben of informatie willen aangaande de jeugd dan kunt u contact opnemen met Mariélle van der Beek tel.: 06-10419620 of [email protected]