COVID-19

15 oktober 2020


Beste leden,  

Jullie zullen ongetwijfeld gisteren naar de persconferentie hebben geluisterd. Er komt een gedeeltelijke lockdown. Het was uiteraard heel spannend of het tennissen werd toegestaan. Tennissen is gelukkig toegestaan, het is immers géén contactsport. De competitie en de toernooien worden stilgelegd, maar het vrij tennissen en trainen kan gewoon doorgaan zowel binnen als buiten. Bij de training van de 18+ is er een maximale groepsgrootte van 4 personen toegestaan, exclusief de trainer.  

Naast de kantine zijn ook de douches en de kleedkamers gesloten. Publiek is niet toegestaan. Gelukkig mag er ook gedubbeld worden maar houd dan in elk geval de 1,5 meter afstand aan. Dit betekent een minimale racketlengte afstand houden. EN dat je soms ook een balletje moet laten gaan.  

De al eerder afgekondigde maatregelen blijven van kracht zoals: Ga niet samen op een bankje zitten, geef géén high five en wissel met de klok mee. Blijf thuis als je milde symptomen hebt, of iemand in jouw omgeving is positief getest. Maar vooral gebruik je gezonde verstand. Zie de bijlage voor een overzicht van maatregelen bij deze gedeeltelijk lockdown.  

Verder kunnen we ook de algemene ledenvergadering niet door laten gaan i.v.m. de Coronamaatregelen. Op een later tijdstip vragen wij jullie om digitaal in te stemmen met de nieuwe prijslijst en de begroting voor 2021.  

Zie ook Gedeeltelijk_lockdown.png.

Blijf vooral gezond en let goed op elkaar.  

Met vriendelijke groeten, Namens het bestuur van LTC Berg,
Nellie van Bussel, secretaris

Nieuwscategorieën