Goed nieuws, tennispark weer open voor de jeugd t/m 18 jaar

22 april 2020

Beste leden,

De maatregelenin de strijd tegen het coronavirus zijn versoepeld.Vanaf 29 april mag de jeugd t/m 18 jaar onder voorwaarden weer gaan sporten.
Concreet betekent dit dat kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding weer mogen gaan tennissen, jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen ook tennissen maar zij moeten de 1,5 meter in acht nemen.
Gemeentes maken hierover afspraken met sportverenigingen, het kan dus zijn dat het per gemeente anders is.

De voorjaarscompetitie wordt verplaatst naar het najaar.
Alles in wedstrijdverband gaat voorlopig niet door.
En uiteraard blijft de kantine gesloten en mag er géén gebruik worden gemaakt van de douches op het park.

Als vereniging willen wij ook zo snel mogelijk opstarten voor de jeugd vanaf 29 april. Momenteel zijn wij in gesprek met een nieuwe tennisleraar.
Voor alsnog hebben we Mariëlle van de Beek bereid gevonden alle jeugdzaken te gaan behartigen en te coördineren.
Alle jeugdleden zullen nog een berichtje krijgen hoe en wanneer de trainingen definitief gaan starten.

Wij houden ons zoveel mogelijk aan de regels want gezondheid staat voorop.

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur van LTC Berg,