Winterhal 2010/2021

20 augustus 2020

Beste leden,

Jullie zullen het waarschijnlijk niet verwachten dat we met zo’n tropische temperaturen al aan de winterhal denken, maar regeren is vooruit zien. Het winterhalschema met alle gereserveerde banen is in kaart gebracht. Zo wordt dan ook duidelijk welke uren er nog vrij zijn om te huren. Er zijn nog enkele uren vrij op zeer courante tijden (zie "Winterhal"). Uiteraard gunnen we die het liefste aan onze eigen leden. Dus heb je interesse dan meld je je direct aan bij Helanda van Hagen [email protected] Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Voor de NIEUWE LEDEN die het aantrekkelijk vinden om tijdens het winterseizoen door te tennissen is dit een uitgelezen kans. In de winterhal heb je geen last van regen, wind, sneeuw of kou, door tennissen tijdens de koude wintermaanden kan gewoon. De kosten van de banen zijn goed te overzien. Je kunt met meerdere mensen een baan huren, verdeel die kosten eens, dan zul je zien dat je bij geen enkele sportschool zo voordelig terecht kunt.

En heb je vragen dan even contact op met Helanda van Hagen [email protected].

Met vriendelijke groeten, Namens het bestuur,

Nellie van Bussel, secretaris