Introductie niet-leden

Introductie van niet-leden op onze tennisbanen is in beperkte  mate mogelijk. Elk lid  mag vier keer dezelfde persoon per jaar introduceren. Deze persoon mag ook uit St. Odiliënberg komen.

De introductie verloopt via de KNLTB App. Het lid reserveert een baan via de app, en klikt op introducé toevoegen. Hierna vul je haar/zijn naam in met zijn of haar e-mailadres. Hierna zie je dat de introducé is toegevoegd. Onderin staat een rode balk met reserveren € 5,-- Je moet wordt dan doorgeleid naar je bank, je maakt € 5,-- over en je kunt verder gaan met het reserveren.

Mocht het niet gaan lukken om via de app een introducé in te voeren dan kunt u contact opnemen met de secretaris ([email protected]) of met de penningmeester ([email protected]).

De geïntroduceerde heeft dezelfde speelrechten en plichten als de leden.

Bent je als lid toch op de banen met een vreemde tennisser die niet is geïntroduceerd via de App, dan wordt u van de banen verwijderd. Tevens betaalt u dan 2x het verschuldigde bedrag. Bij misbruik van de introducé regel kunnen er sancties volgen.

Vakantiekaarten

Tijdens de hier geldende grote vakantieperiode van 1 juli t /m 31 augustus is het voor niet-leden mogelijk gebruik te maken van onze tennisaccommodatie. Weekkaart € 15,-- p.p.  /  4 wekenkaart € 30,= p.p. Kaarten verkrijgbaar bij het secretariaat, ([email protected]) penningmeester ([email protected]) en voorzit(s)ter van JC ([email protected]).